Garages en carports volgens uw wensen

Schrijnwerken DeNeve bvba - Carports

Voor garages of carports in Torhout bent u bij Deneve Schrijnwerken BVBA aan het juiste adres. Wij leveren steeds de hoogste kwaliteit om uw wagen(s) veilig af te schermen.

Een degelijke en veilige constructie

Een garage of carport uit hout ziet er uiteraard zeer mooi uit. Hierbij dient echter voldoende aandacht besteed te zijn aan de stevigheid van de constructie. Deneve Schrijnwerken BVBA weet echter van aanpakken! Dankzij onze jarenlange ervaring in de schrijnwerkersstiel, weten wij als geen ander hoe wij de stevigheid van uw garage of carport kunnen garanderen. Indien u de garage op de juiste manier onderhoudt, gaat deze jarenlang mee, ondanks alle weersomstandigheden!

Carports en garages in de stijl van uw wensen

Net zoals bij tuinhuizen, dient uw eigen smaak en de stijl van uw woning aan te sluiten bij uw garage of carport. Daarom behandelen wij ieder project uniek, met aandacht voor uw specifieke wensen. Of u nu een authentieke cottagestijl wenst of het meest hedendaagse uitzicht, wij maken het mogelijk voor u!

Neem contact op

Wenst u meer informatie hierover of meteen een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen? Dan volstaat het even contact op te nemen met Tony Deneve, waarna wij u met plezier verderhelpen.