Degelijke tuinhuizen in alle stijlen en maten

Schrijnwerken DeNeve bvba - Tuinhuizen

Deneve Schrijnwerken BVBA heeft jarenlange ervaring in het bouwen van tuinhuizen in Torhout en bij uitbreiding in heel West-Vlaanderen. Dankzij ons vakmanschap krijgt uw tuin er een stijlvol gebouw bij om al uw materiaal in op te bergen.

Unieke tuinhuizen voor ieder project

Een tuinhuis weerspiegelt een persoonlijke stijl, dat hebben we wel door bij Deneve Schrijnwerken BVBA. Daarnaast moet een tuinhuis ook aansluiten bij de stijl van de woning zelf. Daarom is geen enkel tuinhuis dat wij plaatsen hetzelfde. Wij werken in verschillende stijlen, vormen en kleuren, zodat we steeds een strikt persoonlijke dienstverlening kunnen garanderen.

Totaaloplossingen

Deneve Schrijnwerken BVBA is van alle markten thuis. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij uw tuinhuis zowel ontwerpen, vervaardigen en plaatsen. Zo spaart u heel wat tijd en geld uit, en bent u toch gegarandeerd van de beste kwaliteit die er te bieden is! Ook voor bijgebouwen en carports kunt u deze kwaliteit verwachten.

Neem contact op

Wenst u uw tuin wat extra aanzien te geven met een kwaliteitsvol tuinhuis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Tony Deneve uit Torhout voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.