Met zonweringen creƫert u het ideale klimaat op uw terras

Schrijnwerken DeNeve bvba - Zonweringen

Een terras in de zomer is heerlijk voor in uw tuin, maar bij een overdaad aan zon wordt het meer zweten dan genieten. Hebt u al eens gedacht aan het plaatsen van zonweringen? In Torhout is Deneve Schrijnwerken BVBA hiervoor de geschikte partner.

Een zonwering brengt verkoeling in huis

Om van uw terras, tuin of huis de aangenaamste plaats in de zomer te maken, doet het deugd dat hier wat verkoeling heerst op het warmste moment van de dag. Een zonwering is hiervoor uitermate geschikt. Tony Deneve van Deneve Schrijnwerken BVBA heeft verschillende oplossingen voor u in petto.
Zo hebt u de mogelijkheid voor een terrasoverkapping, of indien u liever een oplossing ziet zonder steunpalen, dan is een knikarmscherm misschien wel iets voor u. Dit is discreet bevestigd aan de muur, zonder dat u er last van hebt. Ook onze rolluiken brengen u de nodige verkoeling.

Somfy

Schrijnwerken DeNeve bvba – Torhout - Somfy

Deneve Schrijnwerken BVBA uit Torhout werkt samen met de producten van het merk Somfy. Dit systeem zorgt ervoor dat u uw zonneschermen eenvoudig kunt openen en sluiten met een afstandsbediening. Zo creëert u zelf de perfecte omstandigheden op uw terras, door met één druk op de knop in enkele seconden de juiste stand voor uw zonweringen in te stellen.

Neem contact op

Voor alle informatie over onze installaties voor op uw terras of voor een gratis en vrijblijvende offerte, kunt u steeds contact opnemen met Tony Deneve. We helpen u dan snel verder!