Kies voor uw ramen en deuren uit al onze materialen en kleuren

Schrijnwerken DeNeve bvba - Ramen & Deuren

Ook voor het plaatsen van ramen en deuren in Torhout beschikt Deneve Schrijnwerken BVBA over de nodige ervaring om deze werken voor u uit te voeren. Bij ons bent u steeds verzekerd van degelijk vakmanschap, waar in West-Vlaanderen u zich ook bevindt.

Strak en stijlvol aluminium

Voor uw ramen en deuren hebt u een veelheid aan keuzemogelijkheden wat het materiaal betreft. Met deuren en ramen uit aluminium kiest u voor een strak en stijlvol ontwerp. Bovendien heeft dit materiaal sterk isolerende eigenschappen, waardoor u veel zult besparen op uw energiefactuur.

Kiezen voor PVC

Met hedendaags PVC brengt Deneve Schrijnwerken BVBA een nieuwe dimensie aan de toegangen tot uw woning. Dit is een prachtige omkadering voor de perfecte lichtinval. Bovendien geven we u hier een zeer lange garantie op.

Veelheid aan kleuren

Naast onze materialen, hebben wij ook tal van kleurmogelijkheden in ons gamma zitten. Zo krijgt uw huis de finishing touch die het verdient. Ook een retro uitvoering met een houten uitstraling is mogelijk.

Neem contact op

Dringend nood aan nieuwe deuren en ramen in uw huis? Neem dan snel contact op met Tony Deneve uit Torhout, met plezier stelt hij een vrijblijvende offerte voor u op!

Schrijnwerken DeNeve bvba – Torhout - Veka