Met rolluiken houdt u het binnen in huis aangenaam

Schrijnwerken DeNeve bvba - Rolluiken

Net zoals aan zonweringen, zijn er ook aan rolluiken heel wat voordelen verbonden. Deneve Schrijnwerken BVBA zorgt ervoor dat u de warmte kunt buitenhouden en doet daar bovendien nog een schepje bovenop: wij kunnen ieder rolluik uitrusten met een geïntegreerd vliegenraam.

Rolluik met geïntegreerd vliegenraam

Bij Deneve Schrijnwerken BVBA uit Torhout plaatsen we inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken in de hele provincie West-Vlaanderen. Vliegenraam en rolgordijn zijn apart te bedienen. Als u het niet gebruikt, wordt het ordelijk opgerold in de rolluikkast. Met deze combinatieoplossing zorgen we ervoor dat vervelende vliegen en muggen uw nachtrust niet zullen verpesten!

Bespaar op uw energiefactuur

Het plaatsen van voorzetrolluiken is een slimme investering. De rolluiken van Deneve Schrijnwerken BVBA hebben immers een isolerende functie. Niet alleen krijgt u hiermee extra comfort, ook bespaart u zo op uw energiefactuur. In de winter blijft de koude buiten en de warmte in huis, tijdens de zomer is het net andersom: dan zorgt een voorzetrolluik er immers voor dat de opwarming van het raam trager verloopt.

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor uw ramen en deuren? Neem contact op met Tony Deneve voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie voor uw rolluiken in de regio Torhout.