Verhoog het comfort binnen in huis met onze screens

Schrijnwerken DeNeve bvba - Screens

Vensters in uw woning zorgen voor voldoende zonlicht in huis. Om de intensiteit hiervan te beïnvloeden, bent u met onze screens uit Torhout heel wat vooruitgeholpen. Bij Deneve Schrijnwerken BVBA bekijken we iedere situatie afzonderlijk, om u een oplossing op maat aan te kunnen bieden.

Goed beheer van natuurlijk licht

Tijdens de zomermaanden genieten we allemaal van wat extra zonnestralen. Dit zonlicht heeft een positieve invloed op ons humeur, maar een teveel aan natuurlijk zonlicht kan onder andere leiden tot onaangename temperaturen. De intensiteit van het licht op het terras is aan te passen met zonwering of rolluiken, voor uw ramen zorgen wij voor speciaal geplaatste screens. Zo vangen we de intensiteit van natuurlijk licht op, dat veranderlijk is aan bijvoorbeeld bewolking of specifieke seizoenen.

Voordelen van onze screens

Een teveel aan zonlicht in huis kan leiden tot te hoge temperaturen, tot verkleuring van meubilair en weerkaatsing in tv- en computerschermen. Dankzij het plaatsen van de screens van Deneve Schrijnwerken BVBA uit Torhout is dit verleden tijd en krijgt u zowel thermisch, visueel als esthetisch comfort in huis.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in deze revolutionaire oplossingen voor bij u thuis? Neem dan vrijblijvend contact op met Tony Deneve voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schrijnwerken DeNeve bvba – Torhout - RENSON